Τα Παιδεία Παίζει!!!


PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Προτεινόμενη Παιδική Ταινία Νο1

Αν και πάντα θα προτείνω και θα προτρέπω τους γονείς να ασχολούνται με τα παιδιά τους εποικοδομητικά (παίζοντας, διαβάζοντας, χορεύοντας, τραγουδώντας, κάνοντας χειροτεχνίες κι ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί ο καθένας) αντί να τα αφήνουν να βλέπουν τηλεόραση ή παιδικά DVD, δε θα μπορούσα να μην παραδεχτώ πως υπάρχουν κάποιες παιδικές ταινίες που αξίζουν τον κόπο να τις δουν μαζί!!!

Μία από αυτές είναι το "Bolt" (Μπολτ)!

Ο BOLT δεν είναι ένας συνηθισμένος σκύλος. Είναι ένας σούπερ-σκύλος που ζει μέσα στον κίνδυνο και την ίντριγκα… τουλάχιστον όσο βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες. Γιατί ο BOLT είναι ένας τηλεοπτικός αστέρας του Χόλιγουντ! Όταν όμως τον στέλνουν από λάθος στη Νέα Υόρκη, αρχίζει η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής περιπέτειά του. Με την ψευδαίσθηση πως οι απίστευτες κινηματογραφικές του δυνάμεις και τα κατορθώματα του είναι αληθινά, θα ξεκινήσει ένα ταξίδι στον πραγματικό κόσμο, για να βρει την αγαπημένη ιδιοκτήτρια και συμπρωταγωνίστρια του, την Πένι. Με συντρόφους στο ταξίδι έναν κατάκοπο, πρώην σπιτόγατο, τον Μίτενς και ένα μανιακό με την τηλεόραση χάμστερ, τον Ρίνο, ο BOLT θα ανακαλύψει πως δεν χρειάζεται τις σούπερ-δυνάμεις του για να είναι ήρωας.

Πάρτε μια μικρή γεύση!!!
 

Όσοι δεν έχετε δει την ταινία, σας προτείνω να την δείτε!!! Θα αρέσει πολύ στα μικρούλια σας αλλά και σε σας τους ίδιους!!!
Καλό είναι να νοικιάσετε την ταινία από κάποιο videoclub αλλά επειδή στις μέρες που ζούμε πολλοί ίσως δεν έχουν την δυνατότητα, μπορείτε αν θέλετε να κατεβάσετε μεταγλωττισμένη την ταινία από εδώ...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι γλυκο...!!!
Με την πρώτη ευκαιρία θα το δω! ^_^

Καλό σου βράδυ Selena!!

A.G.Selena είπε...

Να το δεις γλυκιά μου και να μου πεις πως σου φάνηκε :) Είναι πολύ όμορφη ιστοριούλα και περνάει σωστά μηνύματα!!!

Καλό απόγευμα κούκλα μου!!!
Φιλιά φεγγαρόσκονης!!!

AlexStre είπε...

πάντα πίστευα και πιστεύω θα πιστεύω πως η υπέρτατη ταινία ever ( όπως θα έλεγε και ένας Άγγλος ) έιναι " Ο βασιλιάς των λιονταριών " ! ever!
:P

Selena μου, καλό βράδυ! :)

ever!