Τα Παιδεία Παίζει!!!


PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Προτεινόμενη Παιδική Ταινία Νο2

Λοιπόν μόλις είδα ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ "παιδικό" έργο και δε μπόρεσα να αντισταθώ, έπρεπε οπωσδήποτε να σας προτρέψω να σπεύσετε άμεσα στο πιο κοντινό σας βιντεοκλάμπ και να νοικιάσετε αυτήν την ταινία!!!
Σκηνοθεσία Τσαρλς Στάριτ με τους: Χάρβεϊ Καϊτέλ, Πίτερ Ο' Τουλ, Πολ ΜακΓκα

Η ταινία βασίζετε σε μαρτυρία του 1917 όπου δύο κοριτσάκια ισχυρίστηκαν ότι φωτογράφησαν αληθινές νεράιδες στην αγγλική επαρχία, προκαλώντας το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
'Στο αποκορύφωμα του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, σε μια απ' τις πιο μαύρες στιγμές της ανθρωπότητας, όταν η ελπίδα και η αθωότητα φαίνεται να έχουν για πάντα χαθεί, δύο μικρά κορίτσια ανακαλύπτουν ξανά το θαύμα της ζωής… Η Έλσι Ράιτ και η Φράνσις Γκρίφιθς πρωταγωνιστούν σε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα περιστατικά του προηγούμενου αιώνα. Ισχυρίζονται ότι είδαν μικρές νεράιδες στον κήπο τους σ' ένα μικρό χωριό του Γιορκσάιρ και μάλιστα τις φωτογραφίζουν για να το αποδείξουν. Δύο από τις εξέχουσες προσωπικότητες της εποχής, ο σερ Άρθουρ Κόναν Ντόιλ και ο Χάρι Χουντίνι καλούνται να δώσουν εξήγηση σε ένα αίνιγμα που απασχολεί ακόμα και σήμερα επιστήμονες και ερευνητές.'
 
Δεν σας προτείνω το κατέβασμα της ταινίας από το ίντερνετ διότι το μοναδικό torrent που βρήκα είναι σε αρκετά κακή κατάσταση και οι υπότιτλοι που κυκλοφορούν έχουν τρομερή απόκλιση... Νοικιάστε την λοιπόν να στηρίξετε και τα μαγαζάκια της γειτονιάς σας!!!

2 σχόλια:

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Αργω να περασω μερικες φορες απο το σπιτικο σου αλλα δεν ξεχνω ποτε να ερθω να μαθω νεα απο τους μπλοκοφιλους!!!!Να εισαι παντα καλα και καλη εβδομαδα να εχεις απο αυριο με υγεια.Σιγουρα θα ειναι εκπληκτικη και μπορουμε σαν παιδια να τη δουμε και εμεις:)

A.G.Selena είπε...

Skroutzako μου σημασία έχει ότι δεν μας ξεχνάς :) Όλοι έχουμε δουλειές που καμιά φορά μας κρατάνε μακριά από το μπλογκ κι αυτό είναι απόλυτα θεμιτό και κατανοητό :)

Να την δεις!!! Φαινομενικά μπορεί να μοιάζει κοριτσίστικη όμως τα μηνύματα που περνάει δεν απευθύνονται μόνο εκεί!!! Όποιος έχει διάθεση να δει και όχι απλά να κοιτάξει, θα καταλάβει!!!

Φιλιά φεγγαρόσκονης!!!