Τα Παιδεία Παίζει!!!


PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Η Λαίδη και ο Αλήτης (μεταγλωττισμένο)

10 σχόλια:

SPYRIDOULA είπε...

Υπέροχο!!!Ευχαριστούμε!!!Φιλάκια πολλά και καλό φθινόπωρο!!!

A.G.Selena είπε...

Καλημέρα SPYRIDOULA μου! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε :) Θα φροντίσω να βρω κι άλλα σύντομα!

Καλό φθινόπωρο και σε σένα :) Ήρθαν κιόλας οι πρώτες βροχές...

Φιλιά

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Υστερα απο αρκετη απουσια καλοκαιριου περνώ απο τους φιλους να μαθω νεα τους και να ευχηθω για το νεο μηνα.Μακάρι αυτός ο μήνας να είναι όμορφος , γεμάτος με τύχη και πολλά χαμόγελα γιατί χρειαζόμαστε κάθε σταγόνα θετικής ενέργειας!Καλό μας μήνα λοιπόν με υγεια πανω απ όλα και καλο φθινοπωρο!!!!
Τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αλλωστε μου αρεσουν πολυ τα παραμυθια!!!!

AlexStre είπε...

χα! τι μου θύμισες τώρα! βιντεοκασέτες Disney και ένα παλιό ωιδεο που παρακαλούσαμε να λειτουργήσει! :)

A.G.Selena είπε...

SKPOYTZAKO μου αν σου πω ότι τελευταία σε σκεφτόμουν συχνά θα το πιστέψεις? :) Όλο τριγυρνούσες στο μυαλό μου κι έλεγα "Τι κάνει αυτή η ψυχή? Που χάθηκε?" :) Χαίρομαι που σου αρέσει :) μα πιο πολύ που ήρθες κι έμαθα νέα σου!!! Μου έλειψες βρε :)

Καλό φθινόπωρο να έχουμε γλυκέ μου!!! Ζεστό και όμορφο σαν την καρδιά σου :) Σε φιλώ γλυκά, παραμυθένια!!!

A.G.Selena είπε...

Stolenblood μου τι κάνεις καλό μου? Πόσο καιρό έχουμε να τα πούμε? :) Κι εσύ μου έλειψες!!!

Λοιπόν ξέρεις κάτι? Τα παραμύθια για τους μεγάλους είναι ακόμα πιο μαγικά!!! Όσο είμαστε παιδιά μας ταξιδεύουν σε άλλους κόσμους, παίζουν με τη φαντασία μας και μας κρατάνε συντροφιά στο ταξίδι της ενηλικίωσης!!! Όταν όμως μεγαλώνουμε, κάνουν ακόμα ένα μαγικό!!! Μας γυρνάνε πίσω στο χρόνο, ξαναζωντανεύοντας αναμνήσεις και το παιδί που έχουμε μέσα μας!!! Κι αυτό πίστεψέ με, είναι πηγή ζωής!!!

Φιλιά πολλά, γεμάτα φεγγαρόσκονη, καλέ μου!!!

Poet είπε...

Όταν δεν πιστεύει κανείς στις νεράιδες και τα ξωτικά, δεν πιστεύει και στους ποιητές. Και δεν καταλαβαίνει ότι και η ζωή μας ένα παραμύθι είναι που ψιθυρίζει ο θεός στο αυτί του κάθε ανθρώπου πριν πάει να κοιμηθεί.

Το πιο ωραίο μάλιστα παραμύθι, όπως καλά ξέρεις κορίτσι των παραμυθιών, είναι το παραμύθι της αγάπης. Το παραμύθι που εμπνέει τους πάντες και τα πάντα και ομορφαίνει τη ζωή.

Με φθινοπωρινούς χαιρετισμούς και χαμόγελα.

Ανώνυμος είπε...

Απλά τέλειο!!! Kαλά που το βρήκες για να το δούμε, αν και 22 χρονών μου αρέσει να βλέπω παιδικά, όπως και να διαβάζω παραμύθια! -μην με παρεξηγήσετε-

Θ.

A.G.Selena είπε...

Ποιητή μου συμφωνώ απόλυτα!!! Κι αυτός ο όμορφος λόγος σου πάντα ζεσταίνει την καρδιά μου!!!

Με συγκινεί πολύ ο "τίτλος" που τόσο γλυκά μου έχεις δώσει :) Σε ευχαριστώ!!!

Φιλιά πολλά, πασπαλισμένα με φεγγαρόσκονη!!!

A.G.Selena είπε...

Θ. μου εγώ είμαι 26 κι άλλος 36 κι άλλος 76 κι όμως όλοι εδώ βρισκόμαστε για τον ίδιο ακριβώς λόγο!!! Αγαπάμε τα παραμύθια!!!

Αυτό δε σημαίνει πως δε γνωρίζουμε ή δε ζούμε την πραγματικότητα!!! Σημαίνει όμως δύο απλά πράγματα...
Το πρώτο είναι πως κανείς από εμάς δεν έχει αφήσει το παιδί μέσα του να πεθάνει!!! Πράγμα υπέροχο!!! Όταν έχεις ένα παιδί στην καρδιά σου, αντλείς ζωή και χαρά και κουράγιο κι όλα εκείνα που σε κάνουν πιο δυνατό, πιο ισορροπημένο και πιο ευτυχισμένο στη ζωή!!!

Και δεύτερον, όλοι μας ξέρουμε πως από τις δυσκολίες της πραγματικότητας, μπορούμε έστω και για λίγο να ξεφύγουμε ταξιδεύοντας σ' έναν μαγικό κόσμο!!! Όμορφο, φωτεινό, φτιαγμένο όπως εμείς θέλουμε!!! Με χρώματα, με χαμόγελα και με ζεστές καρδιές!!!

Φιλιά φεγγαρόσκονης και σε σένα Θ. μου!!!

Υ.Γ.: Θα ψάξω κι άλλα ;)